Menu

Project ‘Mission Mars’ in 5de leerjaar

22 maart 2019 - 5de leerjaar
Project ‘Mission Mars’ in 5de leerjaar

Het 5de leerjaar is het project ruimte gestart en willen jullie een blik geven op het onderwerp ‘Mission Mars’. We zijn gestart met het levensverhaal van Elon Musk, die onlangs zelfs een Tesla in de ruimte heeft gestuurd. We onderzochten ook ons zonnestelsel. Wisten jullie al dat er acht planeten zijn? Vervolgens gingen we onderzoeken hoe de rotatie van de aarde in elkaar zit. Ze draait om haar eigen as en om de zon. We leerden ook wat de maan deed en dat de aarde niet de enige planeet is met manen. We hebben in groepjes onderzoek gedaan naar verschillende zaken en presenteerden onze onderzoeksresultaten aan alle leerlingen van het 5de leerjaar. Geniet van de foto’s!

Door Ann-Sophie (5A)

Klik hier om de foto’s te bekijken